LANDELIJK, GROEN EN VRIJ WONEN
NOG 2 WONINGEN VRIJ

4 royale vrijstaande woningen, gerealiseerd op een ruime, groene kavel. De woningen zijn lekker ruim (142 m²) en erg energiezuinig. Deze woningen hebben een ruime woonkamer en woonkeuken met uitzicht op een fraaie tuin gelegen op het westen. De vrijstaande woningen hebben allemaal een doorgetrokken kap aan de straatzijde en kennen diversiteit in het metselwerk voor een stoere stoere look-en-feel. Let op: er zijn nog maar 2 vrijstaande woningen beschikbaar.

IK WIL HIER WONEN

COMPLETE WONINGEN

De bouwnummers 9 en 16 zijn nog beschikbaar vanaf € 395.000,- v.o.n. De woningen zijn standaard voorzien van onder meer: een vrijstaande garage met achterom, sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch, zonnepanelen (hierdoor wek je gedeeltelijk je eigen stroom op) en vloerverwarming op de begane grond plus de eerste verdieping.

Brochure     Prijslijst

BOUWNUMMER 9

Zie je jezelf al wonen in het verlengde van het Prinses Magrietkanaal aan de Waring? Deze ruime vrijstaande woning is 5,7 m breed en 10,5 m diep, heeft 3 slaapkamers (totaal maar liefst 6 kamers) en is gelegen aan een rustige weg. Bovendien heb je een vrijstaande stenen garage met een parkeerplaats voor eigen gebruik.

142 m² woonoppervlakte
476 m² kaveloppervlakte
Inclusief sanitair en tegenwerk
Zonnepanelen én vloerverwarming
€ 395.000,- v.o.n.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

BOUWNUMMER 16

Dichtbij het water en voorzieningen binnen handbereik. Deze vrijstaande woning is ideaal voor gezinnen. Je hebt 6 (slaap)kamers en woont erg energiezuinig wat je natuurlijk terugziet in de maandelijkse woonlasten. Dat is wel zo fijn! De woning komt in een rustige wijk en in 2020 start de bouw al. Vrij, volop privacy en in een waterrijke omgeving. Lijkt je dat wat?

142 m² woonoppervlakte
Maar liefst 737 m² kaveloppervlakte
Inclusief sanitair, tegelwerk, zonnepanelen en vloerverwarming
€ 415.000,- v.o.n

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

LIGGING BOUWNUMMER 9 EN 16

Bekijk hieronder de ligging van de laatste twee beschikbare vrijstaande woningen in het verlengde van het Prinses Margrietkanaal.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Kamminga Makelaars
Groot Schavernek 9
8911 BW Leeuwarden
Tel. 088 299 89 99
info@kammingamakelaars.nl
www.kammingamakelaars.nl

Makelaardij Hoekstra Leeuwarden
Willemskade 9
8911 AW Leeuwarden
Tel. 058 - 233 7 333
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
https://www.makelaardijhoekstra.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2