LANDELIJK, GROEN EN VRIJ WONEN

Er worden 4 royale vrijstaande woningen gerealiseerd op een ruime, groene kavel. De woningen zijn maar liefst 5,7 meter breed en hebben een diepte van 10,5 meter. De woning heeft een ruime woonkamer en woonkeuken met uitzicht op een fraaie tuin gelegen op het oosten of westen. Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van onder meer een vrijstaande garage met achterom, sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch, zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond plus de eerste verdieping. Zo heb je altijd een comfortabel binnenklimaat.

Door de standaard zonnepanelen wek je gedeeltelijk je eigen groene stroom op. Natuurlijk zie je dit ook weer terug in de maandelijkse energielasten. Dat is toch mooi meegenomen.

GEVARIEERDE ARCHITECTUUR

De vrijstaande woningen hebben allemaal een doorgetrokken kap aan de straatzijde. Deze kap zorgt voor een gevarieerd straatbeeld.
De kaders om de kozijnen en de diversiteit in het metselwerk geven de woningen een nóg stoerdere look-en-feel!

De vrijstaande woningen zijn in de verkoop vanaf € 390.000,- v.o.n. 

IK WIL HIER WONEN

Plattegronden vrijstaande woningen

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Kamminga Makelaars
Groot Schavernek 9
8911 BW Leeuwarden
Tel. 088 299 89 99
info@kammingamakelaars.nl
www.kammingamakelaars.nl

Makelaardij Hoekstra Leeuwarden
Willemskade 9
8911 AW Leeuwarden
Tel. 058 - 233 7 333
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
https://www.makelaardijhoekstra.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2