RUIME WONINGEN MET KARAKTER
NOG MAAR ENKELE WONINGEN VRIJ

Type Kagenaar, een moderne en stijlvolle twee-onder-een-kapwoning gelegen op een ruime kavel. Deze woning is maar liefst 5,7 meter breed, heeft een diepte van 10,5 meter en is bovenal comfortabel. De woning heeft een ruime woonkamer woonkeuken met uitzicht op een fraaie tuin gelegen op het oosten of westen. Je hebt 3 ruime slaapkamers en een riante badkamer met luxe sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch. Wist je dat je ook een mogelijkheid hebt voor een extra slaapkamer op de tweede verdieping? Bovendien heb je diverse uitbreidingsopties, zodat jouw woning helemaal aansluit op jouw wensen.

IK WIL HIER WONEN

ENERGIEZUINIG WONEN

Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond én eerste verdieping. Zo heb je altijd een comfortabel binnenklimaat. Door de standaard zonnepanelen wek je gedeeltelijk je eigen groene stroom op en dat scheelt natuurlijk op de maandelijkse energielasten. De twee-onder-een-kapwoningen zijn in de verkoop vanaf € 312.500,- v.o.n.

LIGGING TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

Bekijk hieronder de ligging van de woningen in Wetterfront.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Kamminga Makelaars
Groot Schavernek 9
8911 BW Leeuwarden
Tel. 088 299 89 99
info@kammingamakelaars.nl
www.kammingamakelaars.nl

Makelaardij Hoekstra Leeuwarden
Willemskade 9
8911 AW Leeuwarden
Tel. 058 - 233 7 333
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
https://www.makelaardijhoekstra.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2