GROENE, VEELZIJDIGE OMGEVING

Wetterfront ligt in een bestaande woonwijk en direct achter het Prinses Margrietkanaal. Niet enkel zijn de voorzieningen in Grou dichtbij, ook ben je binnen no-time in Leeuwarden. Ook uitvalswegen zoals de A32 heb je om de hoek. Grou is met de auto, trein en over het water goed te bereiken!

Nog enkele woningen beschikbaar

WATERRIJK WONEN

Het pittoreske Grou is onlosmakelijk verbonden met het water. Het dorp is een centrum van watersportactiviteiten: zeilen en skûtsjesilen, terwijl ook de plezier- en scheepvaart regelmatig de oversteek maakt van het Pikmeer naar het Prinses Margrietkanaal en andersom. Vanuit Grou heb je een open verbinding met de andere bekende meren in Friesland, zoals het Sneekermeer.

GROEN, GROENER, GROENST

Vanuit het dorp en vanaf het water kun je genieten van weidse vergezichten over het verkavelde Friese land. Dat niet alleen maar uit water bestaat, maar ook uit prachtige groene akkers en een bebost recreatiegebied ten zuiden van het dorp: Nationaal Park de Alde Feanen.

HISTORISCH EN GEZELLIG

Was Grou ooit een centrum voor handel en scheepvaart, de laatste decennia geniet het dorp steeds meer bekendheid als trekpleister voor watersport en toerisme. Het historische dorp kent een breed en divers aanbod aan gezellige restaurants en winkels. Door de centrale ligging in Friesland is Grou zowel met de auto, de trein als over het water uitstekend bereikbaar.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Kamminga Makelaars
Groot Schavernek 9
8911 BW Leeuwarden
Tel. 088 299 89 99
info@kammingamakelaars.nl
www.kammingamakelaars.nl

Makelaardij Hoekstra Leeuwarden
Willemskade 9
8911 AW Leeuwarden
Tel. 058 - 233 7 333
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
https://www.makelaardijhoekstra.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2